Türkiye'ye salı girecek perşembe de çıkmayacak. Etkisini sürdürecek

Türkiye'de sosyal medyada en çok takip edilen meteoroloji hesabı olan Hava Forum geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırtmıştı. Özellikle dün Türkiye'nin farklı noktalarında meydana gelen olumsuz hava koşullarının ardından önümüzdeki hafta bizi bambaşka bir tablo bekleyebilir, herkes hazırlıklı olsun.

Türkiye'ye salı girecek perşembe de çıkmayacak. Etkisini sürdürecek

Türkiye'de hava durumu denildiğinde aklan gelen ilk hesaplardan biri olan Hava Forum, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla bu haftayı işaret etmişti. Dün, Türkiye'nin farklı şehirlerinde yaşanan olumsuz hava koşullarına ait görüntüler paylaşan Hava Forum, önümüzdeki hafta bizi bambaşka bir tablo bekleyebileceğini duyurdu.

ÇARŞAMBA TÜRKİYE'YE GİRECEK, PERŞEMBE BELKİ ÇIKAR BELKİ ÇIKMAZ

Nisan ayının başından beri Türkiye genelinde devam eden bir soğuk ve yağış, bir yüksek sıcaklık derken Hava Forum önümüzdeki hafta tahminlerini duyurdu. Bazıları için müjde, bazıları için ise kötü haber olabilir. Ama çıktı yola geliyor. 

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Hava Forum, tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan paylaşımda 23-24 Nisan tarihleri özellikle işaret edildi. Ülkemize 48 saatlik bir Afrika sıcak hava dalgası gelecek gibi gözüküyor. Salı günü itibariyle ülkeye giriş yapacak ancak 48 saatlik süre daha da uzayabilir. Perşembe, cuma neler olacak, hep birlikte göreceğiz. Hava Forum takibini sürdürüyor.

İşte Hava Forum'un o paylaşımı;

Türkiye'ye salı girecek perşembe de çıkmayacak. Etkisini sürdürecek - Resim : 1