Türkiye'ye yönelik 13 Mayıs'la ilgili bomba bir açıklama geldi. 13 Mayıs'ta durumun ne olacağını açıkladılar

Yaz aylarına girmemize rağmen soğuk hissettiren havaların ardından yurdun genelinde yoğun bulutlanmalar görülmeye başlandı. Meteorolojik kaynaklar ise söz konusu bulutlanmanın Afrika tozundan olduğunu ifade etti. Yine kaynaklar tarafından yapılan açıklamaya göre 13 Mayıs Cumartesi günü bulutlu ve serin bir havanın beklendiği belirtildi.

Türkiye'ye yönelik 13 Mayıs'la ilgili bomba bir açıklama geldi. 13 Mayıs'ta durumun ne olacağını açıkladılar

Mayıs ayının ortalarına yaklaşırken havalar olması gereken sıcaklıkların altında seyretmeye devam ediyor. Türkiye’nin genelinde ise yoğun bulutlanma ve Afrika tozu  kendisini göstermeye devam ediyor.

Türkiye'ye yönelik 13 Mayıs'la ilgili bomba bir açıklama geldi. 13 Mayıs'ta durumun ne olacağını açıkladılar - Resim : 1

 13 MAYIS'TA DA DURUM AYNI OLACAK 

Meteorolojik kaynakların durumu değerlendirmesine  göre 13 Mayıs Cumartesi günü bulutlu ve serin hava etkisini göstermeye devam edecek. Sık sık değerlendirmelerde bulunan meteorolojik kaynak Hava Forum şöyle ifade etti “ Şu sıralar Türkiye'nin %99'unda yoğun bulutlanma ve Afrika tozu mevcut, birçok şehir günlerdir güneş göremiyor. Cumartesi de benzer durum var. 14 Mayıs Pazar'dan itibaren bulutlar dağılmaya başlıyor. 15 Mayıs Pazartesi ise bol güneş ve sıcak başlıyor...”