Türkiye'yi kahreden 6 Şubat depreminde betonların arasından çıkan not kağıdının üzerinde yazan şey koca ülkeyi ağlattı

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremde çok sayıda canını kaybetti. Sosyal medyadaki bir akım, bu depremde betonlar arasında çıkan bir notu herkesin görmesini sağladı. Notu okuyan koca ülke hüngür hüngür ağladı.

Türkiye'yi kahreden 6 Şubat depreminde betonların arasından çıkan not kağıdının üzerinde yazan şey koca ülkeyi ağlattı

Türkiye 6 Şubat 2023 tarihine kara bir haberle uyandı. Kahramanmaraş merkezli olarak gece saatlerinde meydana gelen depremden sonra bölge ile olan tüm iletişimimiz kesilmişti. Çok sayıda vatandaşımız enkaz altında kaldı. 

Arama kurtarma çalışmaları kısa süre içerisinde başlasa da çok sayıda vatandaşımız kurtulamadı. Depremden geriye ise acı hikayeler kaldı. 

SOSYAL MEDYADA BİR AKIM BAŞLADI

Sosyal medyada başlatılan, "Hayatınız boyunca sizi en derinden yaralayan olay neydi?" akımına son gelen fotoğraf, herkesi kahretti. Maraş merkezli depremden sonra betonların arasından çıkarılan notu görenler, hüngür hüngür ağladı. 

Genç bir kadın tarafından eşine mutlu haberi vermek amacıyla yazıldığı düşünülen notta, "Baba oluyorsun, yakışıklı :)" yazıyordu. Tarih olarak da 19.07.2022 verilmişti. Deprem olduğunda kadının 8 aylık hamile olduğu tahmin ediliyor. Notu okuyanlar gözyaşlarına hakim olamadı. 

İşte o not:

Türkiye'yi kahreden 6 Şubat depreminde betonların arasından çıkan not kağıdının üzerinde yazan şey koca ülkeyi ağlattı - Resim : 1