Türkiye'yi sallayacak bomba olay... Duyanların ağzı açık kaldı... Kadının ikiz çocuklarından birinin babası başka adam çıktı

Esra Erol'un programında Türkiye'yi şaşkına uğratan bir olay meydana geldi. Karısından başkasından ikiz bebek sahibi olduğu iddia edilen Veysel Yurulmaz, bir bebeğin babası çıktı. DNA testi, çocukların annelerinin aynı, babalarının ise farklı olduğunu söylüyordu. Özge adlı kadının çocuklarından birinin babası farklı kişi çıktı.

Türkiye'yi sallayacak bomba olay... Duyanların ağzı açık kaldı... Kadının ikiz çocuklarından birinin babası başka adam çıktı

Esra Erol'un programında uzun süre unutulmayacak bir olay yaşandı. Esra Erol'da programına Batman'dan katılan Betül Yurulmaz aldatıldığı söyleyerek yardım istedi. Yurulmaz, 12 yıllık kocası Veysel Yurulmaz ile severek evlendiklerini, bir oğullarının olduğunu, evliliklerinin son yıllarda kötüye gittiğinden bahsetti. Veysel Yurulmaz'ın 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için geldiği, bir süre sonra ise Özge isimli kadından ikiz bebekleri olduğu öğrenilmişti.

DNA TESTİ YAPILMASINI İSTEDİ

Taraflar günlerce Esra Erol'da programında yüzleşti. Veysel, ikizlerinin annesi Özge ile olan ilişkisine sahip çıkarak, 13 yıllık eşi Betül'den boşanmak istediğini açıkladı. Betül'ün ise boşanmak için tek bir şartı vardı. O da ikiz bebeklere DNA testi yapılmasıydı.

Türkiye'yi sallayacak bomba olay... Duyanların ağzı açık kaldı... Kadının ikiz çocuklarından birinin babası başka adam çıktı - Resim : 1

İkiz bebekleri için "Bu işin içine sokmak istemiyorum" diyen Özge, ilk önce DNA testini reddetse de sevgilisi Veysel'in Betül'den boşanması için ikiz bebeklere DNA yapılmasını kabul etti.

İKİZ BEBEKLERDEN BİRİNİN BABASI FARKLI

Veysel ve ikiz bebekler arasında yapılan DNA testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olayda herkes şaşkına döndü.

Türkiye'yi sallayacak bomba olay... Duyanların ağzı açık kaldı... Kadının ikiz çocuklarından birinin babası başka adam çıktı - Resim : 2

"AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Veysel Bey'in ilişki yaşadığı Özge Çelik yayına bağlanarak, "Ben Veysel'e aşığım ayrılmayı düşünmüyorum. Veysel karısından boşanacak." diyerek tansiyonu yükseltti.