Tüyler ürperten olay! THY uçağında ceset bulundu

Türk Hava Yolları (THY) uçağı Amsterdam-İstanbul seferini tamamlamasının ardından görevliler korkunç manzarayla karşılaştı. Uçağın teknik bakımı sırasında bir ceset bulundu.

Tüyler ürperten olay! THY uçağında ceset bulundu

Amsterdam-İstanbul seferini tamamlayan THY uçağının teknik bakımı sırasında iniş takımında bir ceset bulundu.  Cesedin 30-40 yaşlarında Afrikalı olduğu tahmin edilen bir erkeğe ait olduğu düşünülüyor. 

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ceset üzerinde kimlik bulamadı. Olayla ilgili geniş soruşturma başlatılırken, TC-JOA uçağının iki gün boyunca İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı uçuşlar öncesi güvenlik kameraları anbean incelendi. Yapılan inceleme sonucunda herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Ceset kimlik tespiti için bugün Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Buradan yolcunun kimliğinin tespit edilmeye çalışılacağı öğrenildi.

AFRİKA UÇUŞLARI MERCEK ALTINA ALINDI

İniş takımlarında ceset bulunan THY uçağının, 10 Eylül’de Moritanya’nın başkenti Nouakchott ve oradan Gambiya’nın başkenti Banjul, 11 Eylül’de ise Gabon’un başkenti Libreville ile Angola’nın başkenti Luanda’dan İstanbul’a uçtuğu öğrenildi. Kaçak yolcunun bu noktalardan THY uçağına binme ihtimali üzerinde duruluyor.