tv100 stüdyolarında gergin dakikalar: Barış Yarkadaş ve Musfafa Gözal’ın tartışması damga vurgu: Bu siyasi nankörlüktür

tv100’ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında Gazeteci Barış Yarkadaş ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, arasında gerginlik yaşandı. Yarkadaş, Gözel’in “Siz kendi partiniz içindeki meseleleri Davutoğlu'nu suçlayarak kapatamazsınız” ifadesine tepki göstererek, “Bedavadan geldiniz 10 milletvekilliği aldınız” dedi.

tv100’ün ilgi ile izlenen programlarından Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programının bu haftaki konukları; Gazeteci Barış Yarkadaş, Hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel oldu.

CHP'de 'değişim' tartışmaları sürerken; siyaset gündeminde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun seçime CHP listelerinden girmeleriyle alakalı yaptığı açıklamalar gündem yaratmıştı.

Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına Gazeteci Barış Yarkadaş ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel arasında geçen tartışma damga vurdu.

“BU SİYASİ NANKÖRLÜKTÜR”

Barış Yarkadaş canlı yayında, "CHP sanki ayıplı bir malmış gibi 'Biz aslında istemiyorduk mecburiyetten ortak olduk' diyerek o insanların gönüllerinin kırılmasına vesile oluyorlar, bu ayıptır. Ahlaki bulmuyorum. Bu siyasi nankörlüktür. Ahmet Davutoğlu eğer CHP listelerinden milletvekili olmak istemiyorduysa çıkardı kendi partisinin logosuyla girerdi, cumhurbaşkanlığı seçiminde de gelir Kemal Bey'i desteklerdi, aynısı Ali Babacan için de Meral Akşener için de geçerli." ifadelerini kullandı.

Yarkadaş, sözlerinin devamında ise, "Davutoğlu çıktı, 'Ben teyzeme oy verdirtemiyorum' dedi. Babacan çıktı, 'Bizim teşkilatın yarısı CHP'ye oy vermek istemiyor' dedi. Akşener tam 1 yıl boyunca Kemal Bey'in aleyhine kampanya yaptı. Bu siyasi nankörlüktür." dedi.

Yarkadaş’ın sözlerine Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel'den tepki geldi. Gözel, "Barış Bey'in yaşadığı sendroma biz pasif agresif tutum diyoruz" dedi.

Bunun üzerine Yarkadaş ise "Pasif agresif nedir biliyor musunuz? Pasif agresif sizin Genel Başkanınızın ortaya koyduğu tavırdır. İş bittikten sonra fırsat bulup konuşmaya pasif agresif denir Davutoğlu bunun en önemli temsilcisidir. Genel Başkanı'na bakacaksın neden gelmiş oturmuş orada o zaman..." ifadelerini kullandı.

Gözel ise "Siz kendi partiniz içindeki meseleleri Davutoğlu'nu suçlayarak kapatamazsınız. Dişinizin geçmeyeceği şeye öfkenizi ifade edemezsiniz." şeklinde cevap verdi.

"BEDAVADAN GELDİNİZ 10 MİLLETVEKİLLİĞİ ALDINIZ"

Yarkadaş'ın buna cevabı ise "Öfkeliyim tabii bedavadan geldiniz 10 milletvekilliği aldınız. Teşekkür edeceğinize bir de hakaret ediyorsunuz." oldu.

Gözel de "Olmasaydı o zaman Kılıçdaroğlu aday zorla mı verdiniz?" ifadelerini kullandı.