Ertem Şener sandalye krizi içi bakın ne dedi

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, takımının Anadolu Efes ile oynadığı maçta kendisine saha içi tribününde yer ayrılmaması ve bekletilmesi gerekçesiyle salonu terk etti. tv100 Var Odası moderatörü ve yapımcısı Ertem şener dün gece yaşanan olayı değerlendirdi.

Ertem Şener sandalye krizi içi bakın ne dedi

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, takımının Anadolu Efes ile oynadığı maçta kendisine saha içi tribününde yer ayrılmaması ve bekletilmesi gerekçesiyle salonu terk etti.

"Tarihi ayıp"

tv100 Var Odası moderatörü ve yapımcısı Ertem şener dün gece yaşanan olayı değerlendirdi. Şener konu ilgili şu ifadeleri kullandı. "Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a tarihi bir ayıp yapıldı. Bu ayıp tarihe geçmiştir." dedi.

Ertem Şener sandalye krizi içi bakın ne dedi - Resim : 1

Şener'den Galatasaray camiasına sitem

"Galatasaray camiası başkanını öyle bir hale getirdi ki, Anadolu Efes değil x kulüp y kulüp sayın başkanı ciddiye almamaya başladı, nasıl olsa kendi camiasının bir bölümü, genel kurulu onu ciddiye almıyor biz neden ciddiye alalım deyip sandalye vermediler ama olmaz! Bu Galatasaray başkanına yapılamaz bu Sayın Burak Elmas'a yapılamaz. Bu büyük bir ayıp ve terbiyesizliktir. Bu Anadolu Efes'in ahlakına yakışmadı." dedi.