tv100 Var Odası yorumcusu Emre Bol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert çıktı

tv100 Var Odası yorumcusu Emre Bol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert çıktı. Bol: "Sayın İmamoğlu sen Fenerbahçe’ye vız gelirsin, tırıs gidersin" dedi.

Türkiye'nin en çok izlenen spor programı olan Var Odası'nda dün gece son dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe arasında yaşadığı olaylar gündeme geldi.

Emre Bol'dan sert çıkış

Var Odası yorumcusu Emre Bol, İmamoğlu'na "Sayın İmamoğlu sen Fenerbahçe’ye vız gelirsin, tırıs gidersin. Sen İstanbul’un başına gelmiş en kötü şeysin, işini yap, önce gel İBB başkanlığını becer." dedi.

Emre Bol, Ekrem İmamoğlu'nun Bordo Mavi kravat ile Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın yanına gitmesini de eleştirdi.

Ne olmuştu?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Uğur Dündar ile görüşmeye bordo mavi kravatla gelmesine sert sözlerle yüklendi.

"Utanmadan o kitabı getirme cesaretinde bulundu"

Ekrem İmamoğlu'nun Uğur Dündar'ı ziyaret ederken getirdiği kitapta sarı-lacivertliler aleyhine olan sözlere de değinen Ali Koç,"Trabzon'dan gelen bazı insanların enteresan özellikleri var, Milli Takım bizim stadımıza gelir, hocası bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin belediye başkanı, Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. Utanmadan o kitabı getirme cesaretinde bulunur. O kitabın içinde yazanları bilmiyordum, Uğur Bey de eminim bilmiyordur." dedi.

tv100 Var Odası yorumcusu Emre Bol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert çıktı - Resim : 1

Ekrem İmamoğlu tweet attı

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Koç Grubu YK BV. Ali Koç'un açıklamasını dinledim. 'İmamoğlu Koç Ailesi'nin Projesidir.' komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe'nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle..." dedi.