tv100.com yazarı Barış Yarkadaş 'tarihi bir gerçeği anlatayım' diyerek açıklamıştı! Ümit Özdağ'dan destek geldi: "Hepsi biliyordu"

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100 canlı yayınında Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde CHP ile Zafer Partisi arasında imzalanan protokolün CHP MYK'sında da konuşulduğunu ve MYK'nın Kılıçdaroğlu'na "İktidar olmak için ne gerekiyorsa yapın" dediğini duyurmuştu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Yarkadaş'ın açıklamalarına destek vererek "Hepsi biliyordu diye boşuna defalarca söylemedim. Hepsi biliyordu" ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş 'tarihi bir gerçeği anlatayım' diyerek açıklamıştı! Ümit Özdağ'dan destek geldi: "Hepsi biliyordu"

tv100'ün gündemi belirleyen programı Eşit Ağırlık'ta Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi CHP ve Zafer Partisi arasında imzalanan protokole ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 

Yarkadaş, tv100 canlı yayınında dün "Zafer Partisi ile tartışılan bir protokol var. Bu protokol CHP MYK’sında konuşuldu ama Sayın Kılıçdaroğlu kimseyi ezdirmemek için bütün şimşekleri üzerine çekti. Orada MYK üyesi arkadaşlar, 'İktidar olmak için ne gerekiyorsa yapın Sayın Genel Başkanım' dediler" ifadelerini kullanmıştı. 

 

Barış Yarkadaş'ın tv100'deki bu açıklamalarına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da destek geldi. 

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN YARKADAŞ'A DESTEK: HEPSİ BİLİYORDU

Özdağ, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide, "Hepsi biliyordu diye boşuna defalarca söylemedim. Hepsi biliyordu. İşte Barış Yarkadaş Zafer Partisi-CHP protokolunun CHP’nin karar organlarında görüşüldüğünü ve onaylandığını anlatıyor" ifadelerini kullandı.