Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı’dan Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında son kulisleri paylaştı! Fakıbaba Akşener'den ne istedi?

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında AK Parti ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba hakkındaki son kulis bilgilerini paylaştı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Şaban Sevinç ve Fuat Uğur; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Siyaset dünyası son günlerde Ahmet Eşref Fakıbaba'nın hem AK Parti'den hem de milletvekilliğinden istifasını konuşuyor. Programda, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifasının ardından siyasi koridorlarda konuşulanlar masaya yatırıldı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Ahmet Eşref Fakıbaba’nın İYİ Parti’ye geçmek istedikten sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e milletvekili adayı değil Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak isteğini aktardığını belirtti.

İYİ Parti’nin Şanlıurfa’daki listesi hazır!

Hacı Yakışıklı ise, İYİ Parti’nin Şanlıurfa’daki milletvekili listesini tamamladığını belirterek, birinci sırada Ahmet Eşref Fakıbaba’nın, ikinci sırada Ahmet Ersin Bucak’ın, üçüncü sırada Mehmet Fedai Çakmaklı’nın olduğunu söyledi.

Yakışıklı sözlerinin devamında, “Ahmet Eşref Fakıbaba milletvekili olduktan sonra ve listeye 2-3 kişi kazandırdıktan sonra milletvekilliğinden istifa edip 2024’te Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olma hedefi olduğu söylendi” ifadelerini kullandı.