tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'tan bomba kulis: "Selahattin Demirtaş ile CHP diplomatik bir ilişki kurdu"

tv100.com yazarı Barış Yarakadaş, tv100 ekranlarında yayınlanan Akşam Raporu programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, 'Selahattin Demirtaş mektup yazabilir' iddiasına "CHP’deki önemli bir ismin Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ettiği ve dışarıdaki gelişmeleri aktardığı, İmamoğlu’nun seçimi kazanacağına ilişkin fikir beyan ettiği ve Selahattin Demirtaş’ın da mektup yazmaktan vazgeçtiğine dair kulisler, iddialar var" ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Pınar Işık Ardor'un sunduğu Akşam Raporu'nda çok özel açıklamalarda bulundu.

Yarkadaş, "Gürkan Hacır’ın Taksim Meydanı programına katılmadan önce Selahattin Demirtaş’ın avukatlarına mesaj yazdım. Mektup ne oldu diye sordum. Açıklama yaptılar. Ben 20 gün önce Selahattin Demirtaş bir mektup yazabilir dediğimde DEM Partili bir önemli kaynağımdan almıştım bu bilgiyi" dedi.

"CHP'Lİ BİR İSİM SELAHATTİN DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETTİ"

Yarkadaş, "Ben dün Selahattin Demirtaş’ın avukatlarına sordum. Bir mektup gelecek mi diye henüz bir yanıt vermediler. Basın danışmanına da sordum o da “Ben bilmiyorum” dedi. Muhtemelen Selahattin Demirtaş ile CHP diplomatik bir ilişki kurdu. CHP’deki önemli bir ismin Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ettiği ve dışarıdaki gelişmeleri aktardığı, İmamoğlu’nun seçimi kazanacağına ilişkin fikir beyan ettiği ve Selahattin Demirtaş’ın da mektup yazmaktan vazgeçtiğine dair kulisler, iddialar var" ifadelerini kullandı.