tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'tan CHP kulisi: Hatay için CHP Baro Başkanı Cihat Açıkalın’a teklif götürülecek

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, CHP ile ilgili verdiği kuliste " CHP Genel Merkezinden çok güvendiğim bir kaynak Hatay Belediye Başkan Adaylığı için CHP’li Hatay Baro Başkanı Cihat Açıkalın’a teklif götürüleceğini söyledi." ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, CHP ile ilgili verdiği kulis bilgisinde şu ifadeleri kullandı:

"CHP Genel Merkezinden çok güvendiğim bir kaynak Hatay Belediye Başkan Adaylığı için CHP’li Hatay Baro Başkanı Cihat Açıkalın’a teklif götürüleceğini söyledi. Bunun üzerine Cihat Açıkalın'ı aradım. Kendisi zaten aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Kendisi Hatay'da sevilen sayılan bir isim.

Cihat beye "Size adaylık teklifi geldi mi?" diye sordum. Kendisi "Bana adaylık teklifi geleceğini duydum ama bana herhangi bir teklif gelmedi. Ancak CHP bir an önce kararını netleştirmeli çünkü Hatay halkı bu kararı bekliyor" dedi. Benim hissettiğim şu ki: Teklif gelirse, CHP büyük ihtimalle Cihat Açıkalın ile devam edecek."