tv100.com yazarı Özkan Tamirak gündeme getirmişti! Gözü dönmüş grubun saldırısına filmde hayatı anlatılan Serkan Bayram'dan da tepki

tv100.com yazarı Özkan Tamirak'ın gündeme getirdiği, AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram'ın hayatının anlatıldığı "Buğday Tanesi" filminin Mersin Yenişehir'de bir sitede gösterilmesinin ardından gözü dönmüş bir grubun, filmin gösterimini yapan site yöneticisi kadını darp etmesine, Bayram da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Özkan Tamirak, tv100.com'da bugün yayınlanan "Bu filmde çok cami var" deyip bir kadını linç ettiler!" başlıklı yazısında, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın hayatının anlatıldığı "Buğday Tanesi" filminin Mersin Yenişehir'de bir sitede gösterilmesinin ardından "siyasi argümanları olduğu gibi gerekçelerle" yaşanan dehşet verici linç olayını kaleme almıştı.

Tamirak'ın olayı gündeme getirmesi sonrası, yaşanan olaya tepkiler büyürken, Serkan Bayram da Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepkisini dile getirdi.

ŞİDDETLE KINIYORUZ

Bayram, açıklamasında şunları kaydetti:  Mersin’de yaşanan talihsiz olaydan dolayı üzgünüm. Buğday Tanesi filmi, benim hayat hikayemi anlatan; Netflix’te ve bütün dünyada gösterimi olan; STK’ların da talebiyle izletilen bir film. 10 milyon engellimize, dünyada 1,5 milyar engelli insana umut olan; ailelerine umuda yolculuk olan; engelli olmayanlara empati olan bir film. Filmimiz İngiltere Parlamentosu’nda gösterildi. Yakında Avrupa Konseyi, Amerika, Washington, Los Angeles ve Hollywood’dan da ödül alacak bir film. Bu filmin Mersin’de de gösterimi istendi. Orada bir yazlık sitede Derya Hanım, kalabalık bir insan grubuna izletelim dedi. Biz de filmi gönderdik. Filmin sonucunda herkes ayakta alkışlarken; bir grup insan ‘İşte seçimler geliyor’, siyasi argümanları olduğundan dolayı gibi gerekçelerle Derya Hanım’ı darp ediyor. Ve şiddetle kınıyoruz; oradaki arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. ‘Kadına şiddete hayır’ diyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bir Türkiye ve güzel memleketimiz için el birliğiyle hep beraber çalışmaya devam diyoruz.”

İŞTE ÖZKAN TAMİRAK'IN DEHŞET VERİCİ OLAYI GÜNDEME GETİRDİĞİ O YAZISI

 BUĞDAY TANESİ FİLMİ KONUSU

Engelli Milletvekili Serkan Bayram'ın hayata tutunma mücadelesinin anlatıldığı "Buğday Tanesi" filmi 2 Aralık’ta vizyona girdi. Film, bebekken buğday tarlasında çıkan yangında, vücudunun büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Serkan Bayram'ın hayata tutunma mücadelesini ve milyonlara umut olma hikayesini anlatıyor.

AVUKAT SERKAN BAYRAM KİMDİR?

1 Nisan 1974 'de Erzincan Refahiye'de doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Emine'dir.
Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nde yüksek lisansını yaptı. Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Ana Bilim Dalı Ticaret Hukuku Bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir.
Erzincanlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Erzincan Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Refahiye Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Hukukun Üstünlüğü Platformu Yönetim Kurulu Üyeliği, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği, Ortopedik Engeliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.