tv100'den İstanbul ve Ankara adaylarına çağrı! Kübra Par: Adayları tv100'de ortak bir yayına davet ediyorum

tv100'ün gündemi belirleyen programı Kübra Par'la Farklı Açılar'da, Par, İstanbul ve Ankara belediye başkan adaylarını tv100 ekranlarında ortak yayına çıkmaları çağrısında bulundu. Par "Biz seçim yarışında belediye başkan adaylarını misafir etmek istiyoruz. Adayları ortak bir yayında tv100’de ağırlayalım." dedi. Par'ın çağrısına İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cengiz Topel Yıldırım, "davetinize memnuniyetle katılırım" yanıtını verdi.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, İYİ Parti GİK Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, hukukçu Bışar Özbey, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri programda masaya yatırıldı.

"MANSUR YAVAŞ VE TURGUT ALTINOK’U ORTAK BİR YAYINDA TV100’DE AĞIRLAYALIM"
Par, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a çağrıda bulundu. Par "Benim bir çağrım var. Biz seçim yarışında belediye başkan adaylarını misafir etmek istiyoruz. Benim özellikle Ankara özelinde bir çağrım var. Mansur Yavaş ve Turgut Altınok’u ortak bir yayında tv100’de ağırlayalım. Cengiz Topel Yıldırım’ da gelebilir. Ankara adaylarına çağrımız sizi bir ortak yayında buluşturmak istiyorum." ifadelerine yer verdi. 

tv100'ÜN SEÇİM YAYINI ÇAĞRISINA YANIT GELDİ
Par "İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cengiz Topel Yıldırım az önce canlı yayınımızda Ankara’daki 3 adaya yayın davetime yanıt verdi. Çok teşekkür ediyorum kendisine. ‘Diğer adayların da cesaret edebilmeleri halinde onlarla birlikte istediğiniz yayın gün ve saatinde davetinize memnuniyetle katılırım. Selam ve saygı ile’ diyor Cengiz Topel Yıldırım. Sayın Mansur Yavaş’tan ve Sayın Turgut Altınok’tan aynı yanıtı bekliyorum." dedi.


Par sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Çok teşekkürler Cengiz Bey, Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Turgut Altınok'tan da olumlu yanıt bekliyorum " dedi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA ORTAK YAYIN ÇAĞRISI
İstanbul adayları için de çağrıda bulunan Par "Nasıl ki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları için yayın daveti yaptıysak aynı çağrı İstanbul Belediye Başkan Adaylarımız için de geçerli Sayın Ekrem İmamoğlu, Sayın Murat Kurum, Sayın Buğra Kavuncu üçlü bir yayında tv100 ekranlarında bir arada vaatlerinizi halka anlatmaya ortak bir yayına sizi davet ediyorum." sözlerine yer verdi.