Uğur Dündar tv100'de! "Az kaldı, geliyooooorrrrrr!.."

Yeni yayın döneminde önemli transferlere imza atan tv100, Türkiye'de araştırmacı televizyon gazeteciliğini başlatan Uğur Dündar'ı bünyesine kattı. Duayen gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar kişisel Twitter hesabından video paylaştı ve "Az kaldı, geliyooooorrrrrr!." dedi.

Uğur Dündar tv100'de! "Az kaldı, geliyooooorrrrrr!.."

Son dönemde siyasetin, ekonominin ve magazinin gündemini belirleyen "Türkiye'nin yeni yüzü", tarafsız ve doğru haberciliğin tek adresi tv100, yeni yayın döneminde bomba transferlere imza attı. Birbirinden önemli ekran yüzleri ve televizyoncuları bünyesine katan tv100 son olarak Türk basınının yaşayan efsanesi duayen gazeteci Uğur Dündar'la anlaştı. 

Duayen gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar yeni yayın döneminde artık tv100 ekranlarında olacak. Uğur Dündar, tv100 ekranlarında her cumartesi gecesi saat 20:00'de "Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması" isimli programla ekrana gelecek. İlk program 7 Ocak'ta yayımlanacak.

Usta gazeteci sosyal medya hesabından bir video paylaştı ve "Az kaldı, geliyooooorrrrrr!.." dedi. İşte Dündar'ın paylaşım yaptığı o video:

Meslekte 52 yılı geride bırakan duayen gazeteci her cumartesi gece saat 20.00'de "Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması" adlı programla ekrana gelerek güncel ve siyasi gelişmeleri yorumlayacak.

Yeni yayın döneminde tv100, önümüzdeki günlerde adından sık sık söz ettirecek.