Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a sert gönderme

Tv100’ün ilgiyle izlenen sağlık programı “Biz Bize”yi sunan Demet Şener, bir kozmetik markasının gecesinde sunuculuk yaptı. Gece sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şener, eski eşi İbrahim Kutluay hakkında sorulan soruya sert yanıt verdi.

Bir süredir iş insanı Tolga Arman’la aşk yaşayan Şener, sevgilisiyle gittiği Kapadokya tatilinden fotoğraflar paylaşmıştı.

44 yaşındaki ünlü model, mutluluğuna nazar değmesinden korktuğunu söyledi. Ünlü manken çocuklarının da ilişkisine destek verdiğini belirtti.

"Yanlışı o yaptı"

Şener, kendisini Edwina Sponza’yla aldattığı için yıllarca kanlı bıçaklı olduğu eski eşi İbrahim Kutluay’la geçen yaz barışmıştı.

Oğulları Ömer’in geçirdiği küçük kaza sonrası telefonlaşan eski karı koca bir yemekte bir araya gelmiş ve aralarındaki buzları eritmişti. Şener, gazatecilerin "İbrahim Bey yeni ilişkinize bir tepki verdi mi?" sorusuna sinirlenerek, "Ben daha fazla konuşmak istemiyorum. Bunlar çok gereksiz sorular. Ayrıca yanlışı yapan ben değilim, karıştırıyorsunuz herhalde. Yanlışı o yaptı" dedi.