tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ çağrısına ilgi büyüyor… Aksan Kozmetik’in 400 çalışanı kan bağışı yaptı… Binlerce insanı hayata bağladılar

'tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyası başladığı günden beri ses getirmeye devam ediyor. İlginin giderek arttığı, destek yağan kampanyaya; Aksan Kozmetik yönetimi ve çalışanları da katıldı. 400 kişi kan vererek, binlerce kişinin hayata tutunmasını sağladı.

'tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyası başladığı günden beri ses getirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde büyük ilgi gören ve kan bağışında bulunanların sayısının hızla artıyor. Acil değil, sürekli bir ihtiyaç olan kan bağışıyla birlikte bir tüp kan, birden fazla kişiyi hayata bağlıyor.

YÜZDE 100 DESTEK

tv100’ün ‘Kan ver hayat ver’ diyerek başlattığı kan verme kampanyasına Aksan Kozmetik çalışanları da katıldı. Fabrika çalışanlarının neredeyse tamamı Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

“KAN BULMAKTA ZORLANDIM”

Kan bağışının önemine dikkat çeken Aksan Kozmetik çalışanı, “Bugün ihtiyacımız olmayabilir ama bir doğal afet durumunda ya da olumsuz bir şey yaşadıklarında ne kadar önem arz ettiğini 4 yıl önce kendim yaşadım. Kan gurubum 0 RH- olduğu için kan bulmakta çok zorlanmıştım” ifadelerini kullandı.

Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu, tv100’ün başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına Aksan Kozmetik olarak destek vermek istediklerini söyledi. Kutanoğlu, katılımın yüzde 100 olduğunu belirterek, “Geçmişte hastalık geçirmiş personel zaten kan verme şartlarına sahip olmadığı için katılamadı onun dışında herkes isteyerek kanını verdi” dedi.

 

400 KİŞİ KAN VERDİ, BİNLERCE KİŞİNİN HAYATINA DOKUNDULAR

Aksan Kozmetik, yönetimi ve çalışanlarıyla kan vererek binlerce kişinin hayata tutunmasını sağladı.

Kutanoğlu, Türk Kızılayı’nın Türkiye’nin en büyük en köklü sosyal yardımlaşma kurumu olduğunu belirterek, “Bizim de kanımızla canımızla yanında olmamız gerektiğini düşündük ve yönetim olarak böyle bir karar aldık sağ olsun personelimiz de buna destek verdi” dedi.