Masterchef jürisinin değişmeyen kıyafetlerinin sırrı ne? Her bölüm aynı kıyafeti giyince "Kokuştular şefim" denilmişti Gerçek ortaya çıktı!

TV8 ekranlarının 5 yıldır ilgiyle takip edilen yarışması Masterchef, son zamanlarda adından yine sıkça söz ettiriyor. 20. bölümü aşan yarışma 2 turunu tamamladı. Fakat bu 2 tur da en çok konuşulan konu yarışmacıların yaptıklarından çok, jürilerin kıyafetleri oldu. Geçen onca bölümde jüriler sadece iki kıyafet değiştirince sosyal medya çalkalandı. Sevilen yarışmacının izleyicileri "Şefim kokuştular artık!" yorumlarında bulundu. Fakat işin gerçeği ortaya çıktı.

Masterchef jürisinin değişmeyen kıyafetlerinin sırrı ne?  Her bölüm aynı kıyafeti giyince "Kokuştular şefim" denilmişti Gerçek ortaya çıktı!

Acun Medya tarafından ekranlara gelen Masterchef programı yıllardır TV8'de sevenleriyle buluşuyor. Dün akşam yayınlanan bölümde yarışmacılar, ilk kadroya girebilmek için tezgahları başına geçti ve yetenekleriyle rakiplerini elemek adına kıyasıya bir mücadele verdi. Gözlerini 16 kişilik kadroya diken yarışmacılar jürinin gözüne girmek için canla başla tabaklarını hazırlarken sosyal medyada Mastechef hakkında en çok konuşulan konu şeflerin kıyafetleri oldu. 

Masterchef'in yeni sezonu 1 Temmuz itibariyle TV8 ekranlarında başladı. Yarışmanın 15. bölümünden itibaren şeflerin kıyafetlerini değiştirmemesi seyircilerin dikkatinden kaçmadı. Hem Youtube üzerinden hem de Twitter ve İnstagram'dan yüzlerce yorum yapıldı. Bir seyirci "Acun herhalde paralarını kesti. Adamlar sürekli aynı kıyafetle" yorumunda bulundu. Gerçek sonradan ortaya çıktı. 

Her bölümde 4 düello yayınlanıyor. Masterchef ekibinin ikinci tura özel olarak 2 stüdyoda çekim yaptığı ortaya çıktı. Yarışmacıları içeri aldıktan sonra ekranda görünmeyen şeflerin diğer yarışmacıların stüdyosuna geçmesi gündem oldu. Şeflerin neden aynı kıyafetle ekrana çıktıkları da çözülmüş oldu. İkinci turunu tamamlayacak olan yarışmanın üçüncü turunda günlük olarak çekim yapılacak.