Survivor'da elenen Öykü Uysal'dan çarpıcı sözler

Survivor’da dün elenen isim Öykü Uysal oldu. Elenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Öykü çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zaten tansiyonun düşmediği yarışmada Öykü’nün açıklamaları da yarışmanın tansiyonun daha fazla yükseleceğinin belirtisi oldu.

Survivor'da elenen Öykü Uysal'dan çarpıcı sözler

Survivor’da dün akşam hem Çağrı’nın akıbeti hem de elenen isim gündem oldu. Dün akşam elenen yarışmacı Öykü Uysal’dan ise çarpıcı açıklamalar geldi. Öykü “Ben gittikten sonra burada daha fazla çatışma olacak” dedi.

Öykü’nün açıklamaları şöyle;

Denge sağlamaya çalışıyordum. Aralarında sözcü gibi oluyordum. Sanırım bu anlamda o eksilecek, daha fazla çatışma olacak diye düşünüyorum.

"İlayda’yı sempatik buluyorum"

İlayda'yı çok sempatik buluyordum. Sonradan performans olarak da açıldığı için hissettiğim bir isim. Renk katıyor Survivor'a. Gönüllüler takımında güçlü kadınlar. Parkurlarda da iyiler. Onların bu anlamda daha ileriye gitmelerini isterim.

Adada huzursuzluk vardı. Duygu'dan da kaynaklı herkes bir tetikteydi. Ayşe'de o vardı. Ayşe her şeye hakim olmak isteyen bir kız. Ben de onların düzenine alışmaya çalışıyordum. Müdahaleler tolere etmeye çalıştım. Onları rahatsız etmeyeceğimi düşününce tehlike olarak görmediler”