Kırmızı Oda’da büyük ifşa O oyuncu meğerse…

TV8’in reyting rekortmeni sevilerek izlenen Kırmızı Oda dizisinde başarılı oyuncunun açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kırmızı Oda’da büyük ifşa O oyuncu meğerse…

Sevilerek izlenen Kırmızı Oda dizisinde kekeme Hüseyin’e hayat veren başarılı oyuncu Can Eraslan milyonları şok içerisinde bırakacak açıklamalarda bulundu.

Bir Ropörtaj’da kendisine sorulan soruları yanıtlayan oyuncu yaptığı açıklamasıyla hayranlarına şaşkınlık geçirtti.

Kırmızı Oda dizisinin kekeme Hüseyin’i ise bu soruya; “Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Öncelikle karakteri tanımaya çalışıp kendimle bağ kurabileceğim noktaları ve karakterin ihtiyaçlarını belirliyorum. Bunlara yönelik kendimden ve çevremden aldığım malzemeleri en sahici olabilecek şekilde harmanlayamaya çalışıyorum. Ne mutlu bana bunu seyirciye geçirebiliyorsam” sözlerini dile getirdi.

Röportajda kendisine sorulan; “Bazıları dizinin etkisine o kadar kapılıyor ki sizi gerçekten kekeme sanıyorlar. Bununla ilgili yaşadığınız ilginç anınız oldu mu?” soruya ise Baran Can Erarslan şok bir açıklamada bulundu. Bu sözleri ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kırmızı Oda’da büyük ifşa O oyuncu meğerse… - Resim : 2

Kırmızı Oda dizisinin Hüseyin’i Baran Can Erarslan bu soru karşısında ise “Evet, bana da bu soru geliyor. Bazen sosyal medyadan, bazen de günlük hayatta karşılaştığım insanlar şaşırıyorlar öyle konuşmadığımı görünce… Ben de bu kadar şaşırmalarını garipsiyorum ama bir yandan da hoşuma gidiyor. Karakterin ikna edici olması…” sözlerini dile getirdi.