MasterCehf’te büyük kriz! “Ortalığı ayağa kaldırmışsın”

Acun Medya tarafından ekranlara geitirlen MasterChef’tew büyük bir yarışmacı krizi ortaya çıktı. Somer Şef'in yarışmacıya "Hayırdır Tahsin, kanal ayağa kalkmış?" sözleri ise şoke etti.

MasterCehf’te büyük kriz! “Ortalığı ayağa kaldırmışsın”

MasterChef’te tahsin isimli yarışmacı üçlü düello için şeflerin karşısına çıkarak performansını sergiledi.

Ancak Tahsin’e şok sözler Somer Şef’ten geldi.

Yarışmacı Tahsin aracına başk bir araç vurduğuna dair kanalı ayağa kaldırdığını söyleyen Somer Şef,” “Nasılsın Tahsin, ortalığı ayağa kaldırmışsın! Şoförleri ve güvenlikleri sorguya çektirmişsin. Nasılsın iyi misin? Lojistik, kanal ayağa kalkmış. Dışarda 30 – 40 araba var. Hepsini aramışlar. Hepsi de “Biz vurmadık” demiş. Ne oldu Tahsin?” sözlerini karşısında Tahsin şok geçirdi.

Bu sözler karşısında da Tahsin kendini savunarak, “Şef, ben aracı kiraladığım firmayı aradım. Aracın ekspertiz yapıldığı dönemde aracın vurulduğu kısım fark edilmemiş. Meğerse araç kendisinden vurulmuş, kazalı arabaymış. Şef birde bugün benim doğum günüm, her şey çok güzel gidiyordu. Bir baktım araç vurulmuş. Duran arabaya kim niye vursun? Kem gözlünün nazarı değdi sandım” sözlerini dile getirdi.

MasterCehf’te büyük kriz! “Ortalığı ayağa kaldırmışsın” - Resim : 1

“Eski sevgilin vurmuş olabilir” Kısa bir süre önce sevgilisinden ayrıldığını dişe getiren Tahsin’e Danilo Şef ise “Bence senin arabaya eski sevgilin vurmuş olabilir. Benim aklıma direkt o geldi” sözlerini dile getirdi. Somer Şef ise bu yoruma kahkahalarla güldü.

Sarma balık yapan başarılı yarışmacı, turu ise rakiplerini eleyerek geçti ve “Arkadaşlarım üzülmesinler. Şampiyona elendiler” yorumunda bulundu. Şok etkisi yaratan bu sözler ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.