Twitter kullananları kızdıracak açıklama! Elon Musk duyurdu: Sınırlama getirildi

Twitter'ın sahibi Elon Musk, milyonlarca kullanıcıyı kızdıracak 'geçici sınır' uygulamasını duyurdu. Musk yaptığı ilk paylaşımda "Doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar ise günde 300 tweet görüntüleyebilecek." ifadelerine yer verdi. Gelen tepkiler üzerine sınırı arttıran Musk, doğrulanan hesaplar için 8000, doğrulanmamışlar için 800 ve doğrulanmamış yeniler için 400 tweet okunabileceğini açıkladı.

Twitter kullananları kızdıracak açıklama! Elon Musk duyurdu: Sınırlama getirildi

Sosyal medya platformu Twitter'ın birçok kullanıcısı, "kullanım limiti aşıldı" uyarısıyla karşılaştı. Ana sayfa akışında ve profillere erişimde sorun yaşandı. 

GEÇİCİ SINIRLAR UYGULANDI
Twitter'ın sahibi Elon Musk Twitter’daki aşırı veri çekimini ve sistem manipülasyonlarını önlemek için geçici sınırlar uyguladıklarını açıkladı: Doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar ise günde 300 tweet görüntüleyebilecek.

TEPKİLERİN ARDINDAN SINIRI ARTTIDI
Musk gelen tepkilerin ardından tweet okuma sınırını artırdı. Musk, doğrulanan hesaplar için 8000, doğrulanmamışlar için 800 ve doğrulanmamış yeniler için 400 tweet okunabileceğini duyurdu

NE OLMUŞTU
Sosyal medya platformu Twitter'ın birçok kullanıcısı, Kullanıcılar, "Kullanım limiti aşıldı" ve "Bir sorun oluştu. Yeniden yüklemeyi dene." uyarılarıyla karşılaştı. Ana sayfa akışında ve profillere erişimde sorun yaşandı.  Öte yandan internetteki erişim problemlerini raporlayan "DownDetector" adlı web sitesine Twitter için 6 binden fazla erişim hatası bildirimi yapıldı.