Üç Kuruş 25. bölüm bugün yok mu? Üç Kuruş dizisi son bölüm neden yok? Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman?

Üç Kuruş 25. bölüm bugün tv yayın akışında görülmedi. Peki, Üç Kuruş dizisi son bölüm neden yok? Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un yer aldığı Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Üç Kuruş 25. bölüm bugün yok mu? Üç Kuruş dizisi son bölüm neden yok? Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman?

Üç Kuruş 25. bölüm bugün var mı yok mu merak edildi. Bugün Ramazan bayramının 1. günü  olmasından dolayı yayınlanmayacağı düşünülen Üç Kuruş dizisinin neden olmadığı araştırılıyor. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koçbulunduğu Üç Kuruş dizisi son bölüm neden yok? Herhangi bir resmi açıklama yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Üç Kuruş 25. bölüm bugün yok mu? Üç Kuruş dizisi son bölüm neden yok? Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

ÜÇ KURUŞ 25. BÖLÜM BUGÜN YOK MU?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş, 2 Mayıs 2022 Pazartesi yayın akışından görülmedi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen dizinin 25. bölümünün bu akşam neden yayınlanmayacağı merak edildi. 

Üç Kuruş 25. bölüm bugün yok mu? Üç Kuruş dizisi son bölüm neden yok? Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un yer aldığı Üç Kuruş dizisinin 24. bölümünde; Kartal, Çetin sayesinde Konyalı'yı kurtarır fakat Çetin'i Baybars'ın yanında bırakmamakta kararlıdır. Bahar geçmiştekine benzer bir savaşın başladığını fark edince kaçmak yerine Kartal'ın yanında savaşmaya karar verir.

Üç Kuruş 25. bölüm bugün yok mu? Üç Kuruş dizisi son bölüm neden yok? Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? - Resim : 3

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ SON BÖLÜM NEDEN YOK?

Üç Kuruş 25. bölüm bugün yayınlanmayacak. Bugün, 2 Mayıs Ramazan bayramının ilk günü olduğu için Üç Kuruş yeni bölüm bu akşama Show Tv ekranlarında olmayacak.

ÜÇ KURUŞ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Üç Kuruş yeni bölümün ne zaman yayınlanacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.