Uçaklar inmeye devam ediyor… Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! İtalya’dan milli yıldız geliyor!

Fenerbahçe, milli futbolcu Mert Müldür’ün transferi için kulübü Sassuolo ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli takımın İtalyan ekibini 2.5 milyon euro bonservis miktarına ikna ettiği, transferdeki tek pürüzün sonraki satıştan pay maddesi olduğu belirtildi.

Uçaklar inmeye devam ediyor… Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! İtalya’dan milli yıldız geliyor!

Transfer döneminde Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Alexander Djiku, Umut Nayir ve Sebastian Szymański’yi kadrosuna katan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı lacivertli takım, İtalyan ekibi Sassuolo’da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür’ün transferi için kulübüyle anlaşmaya vardı.

Uçaklar inmeye devam ediyor… Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! İtalya’dan milli yıldız geliyor! - Resim : 1

BONSERVİS BEDELİNDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Sporx’in haberine göre Fenerbahçe, pazarlıklara 7.5 milyon eurolardan başlayan Sassuolo'yu 2.5 milyon euro bonservis bedeline ikna etti. İki takım arasında kalan tek pürüz sonraki satıştan pay maddesi oldu.

SONRAKİ SATIŞTAN PAY KONUSU MASADA

İtalyan ekibi bonservis bedelinde önemli bir miktar indirime gittiği için sonraki satıştan yüzde 15 pay istedi, sarı lacivertli takım ise buna karşı çıktı. İki takımın bu konuda anlaşması durumunda transfer resmiyet kazanacak.

Uçaklar inmeye devam ediyor… Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! İtalya’dan milli yıldız geliyor! - Resim : 2

MERT MÜLDÜR İLE SÖZLEŞME ŞARTLARINDA ANLAŞILDI

Öte yandan Çarşamba günü İstanbul’a gelen Mert Müldür’ün menajeri Max Hagmayr ve Fenerbahçe yönetimi sözleşme şartlarında anlaşma sağladı.

Sassuolo'nun transfere onay vermesi durumunda Mert Müldür, Fenerbahçe için resmi imzayı atacak.