Uçaktan dışarıyı izleyen yolcu o anları saniye saniye kaydetmiş! Gökyüzünde süzülen parlak cisimlerin ne olduğu ortaya çıktı

ABD’nin Teksas eyaletindeki yolcu uçağındaki bir kişi tarafından çekilen görüntüler şaşkınlık yarattı. Gökyüzünde süzülen iki parlayan cismin UFO olduğu düşünüyor.

Uçaktan dışarıyı izleyen yolcu o anları saniye saniye kaydetmiş! Gökyüzünde süzülen parlak cisimlerin ne olduğu ortaya çıktı

Dünyada en çok görülen uzay cisimlerinden olan UFO’larla ilgili olduğu öne sürülen yeni bir görüntü ortaya çıktı. ABD’nin Teksas eyaletinde bir yolcu uçağından çekilen görüntüler bir anda gündem oldu.

UFO OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

TikTok'ta paylaşılan görüntülerde, gece saatlerinde şimşekler çakarken havada iki adet parlak cismin hareket ettiği daha sonra ise gözden kayboldukları görüldü. Söz konusu görüntüleri izleyenler, bu parlak cisimlerin UFO olduğunu ifade etti.

UÇAK YANSIMASI OLDUĞU DA DÜŞÜNÜLÜYOR

Raporlar bunun "uçağın içinden bir yansıma olmadığını" öne sürdüğünü iddia etti ve ışıkları gizemli bir şekilde kaybolmadan önce "bulutların üzerinde dans ediyor" olarak tanımladı.

YILDIRIM TOPU OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Bazı izleyiciler görüntülere şüpheyle yaklaştılar ve kaydedilen şeyin aslında gök gürültülü fırtınalarda parlayan küresel nesnelerin ortaya çıktığı nadir bir hava olayı olan "yıldırım topu" olduğunu öne sürdüler.

secureteam10 YouTube kanalını yöneten uzaylı meraklısı Tyler söz konusu teoriyi çürüterek, "Yıldırım topu son derece zor ve tipik olarak gördüğüm kadarıyla, gökyüzünde statik olan ve burada gördüğümüz gibi hareket etmeyen bir kürenin küçük bir parıltısı olarak ortaya çıkıyor” dedi. Öte yandan söz konusu görüntülerdeki parlak cisimlerin UFO olduğu düşünülüyor.