UÇK, Onur Bulut’u haklı bulmuştu! Kayserispor’dan flaş açıklama

Kayserispor, Onur Bulut'un Beşiktaş’a transferine ilişkin olarak TFF Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna açılan dava hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, “TFF Yargılama süreci ardından verilen kararların adli denetim süreci de (İstinaf ve Yargıtay yolu) olacaktır. İlk derece mahiyetindeki bu hukuki süreç henüz tamamlanmamış olup, sürece ilişkin gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır” denildi.

UÇK, Onur Bulut’u haklı bulmuştu! Kayserispor’dan flaş açıklama

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu Onur Bulut’un Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ’ne transferi ile alakalı olarak TFF Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna açmış olduğumuz dava kurul tarafından reddedilmiştir. Maddi gerçeklikten uzak ve hukuka aykırı olduğunu düşündüğümüz bu karara karşı, süresi içerisinde TFF Tahkim Kuruluna müracaat edilecektir. TFF Yargılama süreci ardından verilen kararların adli denetim süreci de (İstinaf ve Yargıtay yolu) olacaktır. İlk derece mahiyetindeki bu hukuki süreç henüz tamamlanmamış olup, sürece ilişkin gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır.''

UÇK, Onur Bulut’u haklı bulmuştu! Kayserispor’dan flaş açıklama - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Siyah-beyazlıların, 'transferin son gününe kadar getirmesi halinde 1 milyon euro'ya serbest kalır' maddesini kullanarak 3.5 senelik imza attırdığı Onur Bulut için 1 milyon euro'yu geri gönderme kararı alan Kayserispor yönetimi söz konusunu maddenin feshe imkan tanımadığını belirterek TFF nezdinde dava açmıştı. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, siyah-beyazlı futbolcuyu haklı buldu.