Üçlü cinsel ilişkiye giren kadın polisin eşinden akılalmaz sözler! "Herkes boşanır" diyordu o bambaşka bir tepki verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde duyanları hayrete düşüren bir olay meydana gelmişti. Tennesee bölgesindeki bir karakolda Meagan Hall isimli bir memurun aynı karakoldan 6 kişiyle yasak aşk yaşadığı mesajlarıyla beraber ifşa olmuştu. Hall’in eşi Jedidiah Hall’den ise destek gecikmedi. Hall karısının görevinden alınmasının haksızlık olduğunu belirtti.

Üçlü cinsel ilişkiye giren kadın polisin eşinden akılalmaz sözler! "Herkes boşanır" diyordu o bambaşka bir tepki verdi

ABD’de Tennesee bölgesindeki bir karakolda yaşanan yasak aşk skandalı duyanları hayli şaşırtmıştı.  Meagan Hall isimli bir kadın memurun aynı karakoldan 6 kişiyle ilişki yaşadığı mesajlarıyla beraber ifşa oldu.  Olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın ardından memurların arasında geçen mesajlaşmalar incelediğinde Hall’in iş arkadaşlarına çıplak fotoğraflarını gönderdiği ortaya çıktı.  Soruşturma kapsamında Meagan Hall görevinden alındı.
 

Üçlü cinsel ilişkiye giren kadın polisin eşinden akılalmaz sözler! "Herkes boşanır" diyordu o bambaşka bir tepki verdi - Resim : 1

“BURADA KURBAN O”

Genç kadın açık evlilikleri olduğunu dile getirmesinin ardından eşi Jedidiah Hall açıklamalarda bulundu. Hall eşinin evliliklerini açık ilişki olarak nitelendirmesini doğru bulmadığını ifade ederek “Kesinlikle onaylamıyorum. Hiçbir zaman çoklu ilişkilerin içinde olmadım. Ancak görevinden alınması büyük bir ceza. Çünkü hiçbir yasayı çiğnemedi. Burada kurban o. Sicilinde hiçbir kusur yok. O her zaman işinde olağanüstü bir çaba gösteriyor” dedi.