Hostesin yaşına kimse inanamıyor

Özel bir havayolu firmasında uçuş görevlisi olarak çalışan kadının yaşını duyan kimse inanmıyor. Onun yaşı ne 40, ne 50, ne de 60! Siz tahmin edebildiniz mi?

Hostesin yaşına kimse inanamıyor

Kuzey Carolina Charlotte yaşayan Helen Fritsch sağlıklı bir yaşam tarzını seçtikten sonra hayatı değişti. 5 yıl önce doktorlar, ölümcül bir hastalık olan Kronik Lenfositik Lösemi tanısı koydu ancak o vazgeçmedi. Sağlıklı yaşam tarzı' ve 'Pozitif zihniyet' ile sorunların üstesinden geldiğini söyleyen Helen Fritsch, lösemiyi yenmeyi de başardı.

Helen, sağlıklı yaşama geçtiği günden bu yana zamanı geriye aldığını söylüyor. Helen kaç yaşında olduğunu söylediğinde yabancıların kendisine asla inanmadığını söylüyor. Vücut geliştirme ile ilgilenmeye başladıktan sonra güçlendiğini söyleyen Helen, her geçen gün kendisini daha sağlıklı hissettiğini söylüyor.

Genç kalmanın sırlarının aslında herkesin bildiği şeyler olduğunu ifade eden kendisinin uyguladığı maddeleri şöyle sıralıyor:

İyi bir diyet, egzersiz yapmak, güneşten uzak durmak, günlük bol su içmek, sigara yasak, alkol sınırlı, bol miktarda uyku ve en önemlisi olumlu bir zihniyet. Kendi yaşındaki insanların spor salonuna gitmek için çok geç olduğunu düşündüğünü ifade eden Helen, "Bir şeyler yapmak için asla çok geç değildir" diyor.

Bu tür faaliyetler yapmayan insanların gündelik yaşantılarının her geçen gün köreldiğinin altını çiziyor Helen. Spor salonlarının sadece yaşlı değil, genç insanlar için de korkutucu bir yer olabileceğini ifade eden Helen, asla vazgeçmemeleri gerektiğini söyledi. Yaşlı insanların çoğunun formda olmak istediğini ancak nereden başlayacaklarını bilmediğini söyleyen Helen, "Bunun için sadece başlayın" diyor.

Genç kalmanın yaş saplantılı olmadığına inandığını söyleyen Helen, diğer kadınları kendine güvenmeye teşvik ediyor. Görüntüsü ve keyifli yaşantısı ile Instagram'da da hatrı sayılır bir takipçi sayısına ulaşan Helen, insanlara sosyal medyadan önerilerde bulunuyor.

Kim inanır 62 yaşında olduğuna?

"Aslında yaşlanmaktan korkmuyorum. Hayatımın en iyi yılları, şimdiye kadarki 50'li ve 60'lı yıllardı! Şu anda 62 yaşındayım" diyen Helen şöyle devam etti: Daha iyi hissediyorum ve sahip olduğumdan daha iyi görünüyorum. Oranlara karşı koymaya devam etmek, 'tepe üzerindeki' ve 'yaşlılık' terimlerini yeniden adlandırmak ve yeniden tanımlamak istiyorum. Yaş gerçekten benim için önemli değil ve beni nereye götürürse götürsün, ilerideki yolu dört gözle bekliyorum.