Bade İşçil'in küçük versiyonuydu! Akrep yıldızının şaşırtan değişimi gündem oldu!

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim'in yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi Akrep'in yıldız oyuncusu Esila Umut'un şaşırtan değişimi gündem oldu.

Bade İşçil'in küçük versiyonuydu! Akrep yıldızının şaşırtan değişimi gündem oldu!

Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin ve Ahsen Türkyılmaz'ın yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi Akrep seyirciyi adeta ekranlara kilitliyor.

Olay örgüsü kadar kadrosuyla da dikkat çeken Akrep dizisinde İpek karakterine can veren genç oyuncu Esila Umut'un şaşırtan değişimi gündem oldu.

Daha önceden Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Bade İşçil'in genç halini oynayan Star TV Akrep dizisinin yıldızı Esila Umut'un son hali nefes kesti.

Bade İşçil'in küçük versiyonuydu! Akrep yıldızının şaşırtan değişimi gündem oldu! - Resim : 2Star Tv ekranlarının bir döneme damga vuran dizisi Ufak Tefek Cinayetlerdeki rolüyle adından bahsettiren güzeller güzeli Esila Umut, şimdilerde Akrep ile boy gösteriyor.

 

Bade İşçil'in küçük versiyonuydu! Akrep yıldızının şaşırtan değişimi gündem oldu! - Resim : 4

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Akrep dizisinin yıldız oyunsusu Esila Umut, sosyal medyada merak konusu oldu. 

Peki Akrep dizisinin İpek'i Esila Umut kimdir?

Esila Umut 2001 yılında İzmir’de doğdu ve o günden beridir de İzmir’de yaşamaya devam ediyor. Aynı zamanda ara sıra rol çalışmaları için İstanbul’a gelen genç güzel birçok dizi ve film yapımcısının markajına girmiş gibi görünüyor. Esila Umut Ufak Tefek Cinayetlerde ki rolünden önce ise Elçin Sangu ve Ozan Doğulu ile beraber Sevdam Alabora dizisinde boy göstermişti.