İşte Alişan ve Buse Varol çiftinin kızları minik Eliz!

İkinci bebeklerine kavuşan ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol çifti, kızları Eliz'in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Alişan ve Buse Varol çiftinin kızları minik Eliz!

Doğum yapan ünlü oyuncu Buse Varol, Instagram hesabından kızı Eliz'in fotoğrafını paylaştı. 

İşte Alişan ve Buse Varol çiftinin kızları minik Eliz! - Resim : 1

"Ne kadar şükretsem az, dünyaya hoşgeldin kızım"

Varol Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına, "Allah annelik duygusunu ikinci kez yaşattığı için ne kadar şükretsem az..🙏🏼 Tarifi olmayan ne güzel duygular yaşadık.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏼 Hayattaki en büyük şansım @alisanofficial gibi bir eşe sahip olmak🧿 mükemmel bir koca ve mükemmel bir babasın sen❤️ Dünyaya hoşgeldin kızım✨ Tüm güzellikler seninle olsun🌸 bakmaya bile kıyamıyorum sana😍 Ayrica Burak gibi bir abin olduğu için çok şanslısın✨🙏🏼 ELİZ 🙌🏻 ( ayrica ilk doğumumda da bu dogumumda da beni yalnız birakmayan @dogumfotograflari canim Dilara çok tesekkur ederim güzel fotoğraflar için ✌🏼 ) Ama en büyük teşekkürüm canım doktorum @furkankayabasoglu na🙏🏼" notunu düştü.

 

İşte Alişan ve Buse Varol çiftinin kızları minik Eliz! - Resim : 3Ünlü şarkıcı Alişan ve Buse Varol çiftinin ikinci bebekleri Eliz dünyaya geldi.

Çiçeği burnunda anne Varol, kızının fotoğrafını ilk kez, "Minnak bir Eliz" notuyla paylaştı.

İşte Alişan ve Buse Varol çiftinin kızları minik Eliz! - Resim : 4Paylaşım sonrası tebrik mesajları yağdı. 2018 yılında görkemli bir düğünle evlenen Alişan-Buse Varol çifti, ilk çocukları Burak'ı 2019 yılında kucaklarına almıştı.

 

İşte Alişan ve Buse Varol çiftinin kızları minik Eliz! - Resim : 6

Ünlü çift bu kez Eliz adını verdikleri minik kızları ile yeniden anne baba oldu.