Kanunsuz Toprakların yıldızı Esra Bilgiç açtı ağzını yumdu gözünü!

Uğur Güneş ile Kanunsuz Topraklar dizisinde başrolü paylaşan ünlü oyuncu Esra Bilgiç Pakistan firmasının reklam yıldızı oldu. Bilgiç'in sette büyük kriz çıkardığı iddia edilmişti. Bilgiç sessizliğini bozdu. İşte detaylar...

Kanunsuz Toprakların yıldızı Esra Bilgiç açtı ağzını yumdu gözünü!

Esra Bilgiç, bir Pakistan firmasının reklam yıldızı oldu. Güzel oyuncu, 5 gün süren çekimlerde kaprisleriyle çirkin tavırlara imza attı. Özel karavanına vitamin isteyen Bilgiç, istediği marka vitamin gelmeyince sette kriz çıkardı. Bütün çalışanları saatlerce soğukta bekletti.

Oyuncu Esra Bilgiç, şöhret hastalığına yakalandı. Pakistan’da geniş bir hayran kitlesi bulunan ve oradaki dergilere kapak güzeli olan oyuncu, gösterilen ilgiyi paraya çevirmeye başladı. Pakistan’daki Mezan firması, reklam yıldızı olarak Türkiye’den Esra Bilgiç’le anlaştı. Çekimleri 5 gün boyunca İstanbul’da gerçekleştirilen reklamlarda güzel oyuncu, kaprisleriyle herkesi bunalttı.

Bilgiç sessizliğini bozdu

Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu "Çamur at izi kalsın. Çok ayıp. Bu yapılan haksızlık. Rica ederim çıkan haberler e itibar etmeyin" dedi.

Kanunsuz Toprakların yıldızı Esra Bilgiç açtı ağzını yumdu gözünü! - Resim : 2