Uğur Poyraz, yerel seçimlerde İYİ Parti'nin stratejisini açıkladı! Adaylar ne zaman belirlenecek?

İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, Ece Üner ile Ana Haber programında yerel seçimlerde İYİ Parti'nin stratejisi hakkında açıklamalarda bulundu. Poyraz, aday belirleme sürecinin teşkilat görüşleri ve kamuoyu araştırmalarına dayalı olarak gerçekleşeceğini ifade etti. Ayrıca, büyükşehirler ve ilçeler için yapılan kamuoyu araştırmalarının devam ettiğini ve adayların isimlerinin sonunda kamuoyuyla paylaşılacağını vurguladı.

Uğur Poyraz, yerel seçimlerde İYİ Parti'nin stratejisini açıkladı! Adaylar ne zaman belirlenecek?

İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, Ece Üner ile Ana Haber'e bağlanarak yerel seçimlerde İYİ Parti'nin stratejisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"İYİ PARTİ GİK KARARI İLE SEÇİME KENDİ ÇIKACAĞINI BELİRTTİ"
Poyraz, İYİ Parti'nin tutumuna ilişkin "Bir siyasi partinin asli görevi 81 ilin tüm ilçelerinde sahada olmaktır. Sayın Genel Başkanımız katıldığı televizyon programlarında 81 il ve ilçelerinde kamuoyu önüne çıkacağını belirtti. İYİ Parti'nin aday belirleme süreçleri nasıl olacak ve kriterler ne şekilde olacak? İYİ Parti'nin GİK'te alınan karar teşkilatların görüşü ve kamuoyu araştırmaları baz alıanak. İttifak genel seçimlerin konusudur, yerel seçimde adayda ortaklaşma sözkonusudur. İYİ Parti GİK Kararı ile seçime kendi çıkacağını belirtti. Bizim kendi adaylarımız ile kamuoyunun karşısına çıkmamız, belediye başkanlarının emeklerini, mücadelelerini yok saymak değil, biz bu çıtayı onların getirdiği noktadan daha ileri bir noktaya taşımak için topluma ifade edeceğiz." dedi. 

"BÜYÜKŞEHİRLER VE İLÇELER BAZINDA KAMUOYU ARAŞTIRMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"
İsimler üzerinde çalıştıklarını belirten Poyraz "Büyükşehirler ve ilçeler bazında kamuoyu araştırmalarımız devam ediyor. Genel merkezimiz bunları değerlendiriyor. Son derece titiz bir kamuoyu araştırması yapılıyor. Kentin paydaşlarına soruluyor. Gerekli mülakatlar sonunda kamuoyu ile isimler paylaşılacak." ifadelerine yer verdi.