Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik bu kez 'Fatma' ile sosyal medyayı salladı!

Uğur Yücel, Olgun Toker, Melis Sezen ve Burcu Biricik'in başrollerini paylaştığı Netflix dizisi Fatma, sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle Camdaki Kız dizisiyle seyirciden tam not alan Burcu Biricik'in hayat verdiği karaktere çok sayıda yorum yapıldı. İşte ayrıntılar...

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik bu kez 'Fatma' ile sosyal medyayı salladı!

Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı “Fatma” dizisi dijital platformda yayın hayatına başladı.d Dizide Biricik’in canlandırdığı role binlerce yorum yapıldı.

Başak Abacıgil Sözeri’nin yapımcılığını üstlendiği, Özgür Önurme’nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştığı psikolojik drama mini dizisinin ilk bölümü sosyal medyanın gündemine oturdu.

Biricik’in performansına yorum yağdı. “Kırmızı Oda, Camdaki Kız ve Fatma gibi dizilerden sonra Burcu Biricik’in psikolojisi bozulmazsa kesin bordo berelidir” tarzındaki yorumlar ses getirdi.

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik bu kez 'Fatma' ile sosyal medyayı salladı! - Resim : 2

Fatma dizinin oyuncu kadrosu

Başak Abacıgil Sözeri’nin yapımcılığını üstlendiği, Özgür Önurme’nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştığı psikolojik drama türündeki dizisi “Fatma”da Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk de rol alıyor.

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik bu kez 'Fatma' ile sosyal medyayı salladı! - Resim : 3

Fatma dizinin konusu 

Fatma, sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz.