Ultrasondaki bebeğin görüntüsü şaşkına çevirdi. Bebek anne karnında resmen top gibi sekti, gerçek sonradan ortaya çıktı

Ultrasona yansıyan anne karnındaki bebeğin görüntüsü şaşkına çevirdi. Annesini karnında resmen top gibi seken bebeğin, neden bu halde olduğunu herkes merak etti. Doktor, gerçeği kısa süre sonra açıkladı. Meğer, bebeği anne karnında hıçkırık tuttuğunda bebek rahimde bir oraya bir buraya zıplıyormuş gibi göründüğü ortaya çıktı.

Ultrasona yansıyan bebeğin görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Anne karnındaki bebeğin yaptığı ilginç hareket dikkat çekti. Önce izleyenler, bebeğin neden böyle bir şey yaptığına anlam veremedi. Bazıları bebeğin anne karnında bir sorunu olup olmadığını merak etti. Ancak, kısa süre sonra doktor bebeğin neyi olduğunu açıkladı. Anne karnındaki, bebekleri hıçkırık tuttuğunda bebekler bu şekilde bir aşağı bir yukarı zıplarmış gibi görünürmüş. Anne karnındaki bebeği ilk defa görenleri hayrete düşüren görüntü, sosyal medyada binlerce kez izlendi. 

Ultrasondaki bebeğin görüntüsü şaşkına çevirdi. Bebek anne karnında resmen top gibi sekti, gerçek sonradan ortaya çıktı - Resim : 1