Uludağ'da feci olay! 'Selfie' uğruna canından oldu!

Bursa Uludağ'da feci bir olay meydana geldi. Olayda bir adam, selfie çekmek isterken canından oldu. Olayda, daha önce ehliyetine el konulduğu öğrenilen minibüsün sürücüsü tutuklandı.

Uludağ'da feci olay! 'Selfie' uğruna canından oldu!

Bursa Uludağ'da otomobilinden inerek selfie çekmeye çalışan 49 yaşındaki bir adama, minibüs çarptı. Olayda adam selfie çekerken öldü

YOLDA SELFİE ÇEKERKEN MİNİBÜS ÇARPTI!

Kaza, dün öğle saatlerinde Uludağ Sarıalan'da meydana geldi. Bursa'dan aldığı Arap turistleri Uludağ'a götüren Emin Ay (38) yönetimindeki 16 BHD 176 plakalı minibüs, otomobilinden inerek yolda selfie çeken Ahmet Ümit Kaylan’a çarptı. Minibüsün altında sürüklenen Kaylan ağır yaralanırken, minibüs sürücüsü ise kaçtı. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaylan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EHLİYETİNE DAHA ÖNCE EL KONULMUŞ, TUTUKLANDI

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekiplerinin kısa sürede yakaladığı sürücü Emin Ay’ın, daha önce ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Emin Ay, Uludağ Jandarma Karakol Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından, bu sabah sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Uludağ'da feci olay! 'Selfie' uğruna canından oldu! - Resim : 1