Ümit Erdim, Demet Özdemir'li filmde diplomasını kullandı!

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ı buluşturan "Aşk Taktikleri 2" filmi ünlü oyuncuları bir araya getirdi. Ümit Erdim, filmde yıllardır aldığı eğitimin hakkında verdi, diplomasını kullandı.

Ümit Erdim, Demet Özdemir'li filmde diplomasını kullandı!

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ı buluşturan Netflix’in “Aşk Taktikleri 2” filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. İlk filmi büyük ilgi görünce ikinci film için hemen onay çıkmış, Disney Plus’la anlaşan Demet Özdemir platformdan bir projelik özel izin almıştı. Pelin Karamehmetoğlu’nun yazdığı filmi Recai Karagöz yönetiyor.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, film çekimlerinin çok iyi gittiği ve tüm ekibin uyum içinde olduğu öğrenildi. Çok sayıda ünlü ismin de kadrosunda yer aldığı filmin çekimlerinin 22 Ağustos’ta bitmesi planlanıyor.  Filmin Aslı’sı Demet Özdemir çekimler bittikten 4 gün sonra yani 26 Ağustos’ta Oğuzhan Koç’la nikah masasına oturacak.

Deniz uçağı kullanacak!

Öte yandan “Aşk Taktikleri 2″de  Atakan Çelik, Hande Yılmaz, Deniz Baydar, Melisa Döngel, Ceyhun Mengiroğlu, Bora Akkaş, İpek Tuzcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu’nun yanı sıra ünlü oyuncu Ümit Erdim de rol alıyor. Erdim yıllardır eğitimini aldığı pilotluk merakını filmde kullanıyor. Bu kez konusu Turunç ve Göcek’te de geçecek filmde Erdim, deniz uçağı kullanacak.