Umudun adı Muhammet ve Arda! 28 saat sonra gelen haber herkesin yüzünü güldürdü

Türkiye, deprem bölgesinden gelecek iyi haberleri bekliyor. Depremden sonraki 28. Saatte güzel haberler geldi. Diyarbakır’da 30 yaşındaki Muhammed ve Hatay’da Arda Bulut sağ olarak kurtarıldı.

Umudun adı Muhammet ve Arda! 28 saat sonra gelen haber herkesin yüzünü güldürdü

Deprem bölgesinden gelecek iyi haberler, enkazlarla mücadelede herkese moral verecek. Bu nedenle kurtarılanlarla ilgili gelişmeler anbean takip ediliyor. Depremin üzerinden geçen 28 saatte Diyarbakır ve Hatay'dan çok güzel haberler geldi. 

Yenişehir Kooperatifler Mahallesi Kurt İsmail Paşa 2. Sokak'ta çöken Sözer Apartmanı'ndan 30 yaşındaki Muhammet Süleyman Pekyanık 27 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı

HATAY'DAN DA GÜZEL HABER VAR

Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sevindirici haberin Malatya'nın Hamidiye Mahallesi Özdemir Sokak'ta saat 02.25'te geldiği duyuruldu. Açıklamada, "Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem afeti sonrası arama ve kurtarma çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, bir vatandaşımızı daha canlı olarak enkazdan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etmişlerdir" denildi.

Hatay'da Arda Bulut isimli bir çocuk, depremden 28 saat sonra enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı.