Will Smith'in 'Oscar tokadı'nın izleri devam ediyor! Ünlü aktöre bir destek de Murat Boz'dan geldi!

Bu sene Oscar Ödülleri Töreni'ne damga vuran Will Smith ile Chris Rock arasında yaşanan 'Oscar Tokadı' hala gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü aktör Will Smith'e bir diğer destek de Murat Boz'dan geldi.

Will Smith'in 'Oscar tokadı'nın izleri devam ediyor! Ünlü aktöre bir destek de Murat Boz'dan geldi!

2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde akılalmaz bir olay yaşanmıştı. Dünyaca ünlü aktör Will Smith'in komedyen Chris Rock'a attığı tokat hala konuşulmaya devam ediyor.

Komedyen Chris Rock sahneye çıktığı sırada konuşmasında Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in sağlık sorunuyla ilgili espri yapmıştı. Yapılan esprinin ardından ünlü aktör sinirlendi ve gecenin sunucusu komedyen Chris Rock'a tokat attı.

Yaşanan olay izleyiciler tarafından uzun süre algılanamamıştı. İzleyiciler Will Smith'in şaka mı yoksa gerçekten mi tokat attığını ayırt edememişti. Smith, gündemden düşmeyen Oscar tokadı hakkında geçtiğimiz günlerde hem Chris Rock'tan, hem de annesi Rosalie Rock ve kardeşi Tony Rock başta olmak üzere ünlü komedyenin tüm ailesinden özür dilemişti.

"Geri dön kral, seni seviyoruz"

Yaşanan Oscar skandalının ardından uzun süredir medyadan uzak olan Will Smith, hesabından bir paylaşım yaptı. Ünlü aktörün paylaşımının üzerine yüzlerce isim Smith'e destek verdi. Will Smith'e destekl mesajı atan ünlüler arasında, Türk şarkıcı Murat Boz'da vardı. Yakışıklı şarkıcı Will Smith'in paylaşımının altına, "Geri dön kral, seni seviyoruz" notunu düştü.

Will Smith'in 'Oscar tokadı'nın izleri devam ediyor! Ünlü aktöre bir destek de Murat Boz'dan geldi! - Resim : 1