Ünlü çiftin aldığı karar magazin gündemini sallamıştı! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan ilk açıklama geldi! "Aramızdaki hikaye sonlandı"

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan’ın iki yıl önce evlendiği İranlı Arzu Doğan’la boşanma kararı aldığı gündeme gelmişti. Arzu Doğan’dan ilk açıklama geldi. “Aramızdaki hikaye sonlandı” diyen Doğan’ın boşanma sebebiyle ilgili açıklamada bulunmaması dikkat çekti.

Ünlü çiftin aldığı karar magazin gündemini sallamıştı! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan ilk açıklama geldi! "Aramızdaki hikaye sonlandı"

Şarkıcı Nihat Doğan, 2 yıl önce İranlı hayranı Arzu Doğan ile nikah masasına oturdu. Çift evlendikten kısa bir süre sonra da oğulları Badıkan'a kavuşmuştu.

Ünlü çiftin aldığı karar magazin gündemini sallamıştı! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan ilk açıklama geldi! "Aramızdaki hikaye sonlandı" - Resim : 1

EVİN TAPUSUNU VERDİ

Ancak ikilinin mutluluğu kısa sürdü. Evleri ayıran çift, anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. Nihat Doğan’ın eşi ve ve oğlunun oturması için bir evin tapusunu da verdiği öğrenildi.

Ünlü çiftin aldığı karar magazin gündemini sallamıştı! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan ilk açıklama geldi! "Aramızdaki hikaye sonlandı" - Resim : 2

"HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN"

Basında çıkan haberler sonrası Arzu Doğan’dan ilk açıklama geldi. Arzu Doğan; "Evet, doğru. Nihat Doğan ile boşanıyoruz ve nedeni hakkında açıklama yapmak istemiyorum. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun" dedi.

Ünlü çiftin aldığı karar magazin gündemini sallamıştı! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan ilk açıklama geldi! "Aramızdaki hikaye sonlandı" - Resim : 3

'AMAN GÜZEL YAVAŞ YÜRÜ' KİBİ NEDENİYLE KISKANLIK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

Doğan, boşanma nedeniyle ilgili herhangi bir açıklamada yapmadı. Nihat Doğan ve eşi geçtiğimiz aylarda da ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Çiftin, Nihat Doğan'ın 'Aman Güzel Yavaş Yürü' klibi nedeniyle kıskançlık krizi yaşadığı iddia edilmişti.

Ünlü çiftin aldığı karar magazin gündemini sallamıştı! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan ilk açıklama geldi! "Aramızdaki hikaye sonlandı" - Resim : 4