Hangi kadın düğününde bunu giyebilir?

Prens Harry ile evlenecek iken ayrılan ünlü dansçı ve oyuncu Cressida Bonas, Harry Wentworth-Stanley ile karantina sürecinde hayatını birleştirdi. Bonas, düğününde gelinlik yerine, tozlu dolabından bulduğu bir elbiseyle evlendi.

Hangi kadın düğününde bunu giyebilir?

Bir zamanlar Prens Harry ile evleneceğine kesin gözüyle bakılan ama yollarını ayıran dansçı ve oyuncu Cressida Bonas, Harry Wentworth-Stanley ile dünya evine girdi. Ancak düğününde giydiği kıyafet gelinlik değildi. Eski bir klibinde giydiği elbiseyle...

Hangi kadın düğününde bunu giyebilir? - Resim : 1

Tozlu elbiseyi ütüleyip gelinlik yaptı 

Koronavirüs karantinası sırasında az katılımlı bir törenle evlenen ünlü oyuncu ve dansçı, Bonas, düğündeki elbisesini anlattı ve, "Düğünümden dört gün önce gelinlik arıyordum. Mağazalara baktım ama hiçbir şey bulamadım. Sonra aklıma bir zamanlar bir klip için giydiğim elbise geldi...Eve gittim ve dolabımın arka tarafında o tozlu elbiseyi buldum. Ütüledikten sonra yeni gibi görünüyordu" dedi.

Hangi kadın düğününde bunu giyebilir? - Resim : 2

Klipte giydiği eski elbisesiyle evlendi 

31 yaşındaki Bonas, aradığı gibi bir gelinlik bulamayınca da törende, James Arthur'un Naked adlı video klibinde oynarken giydiği elbiseyi gelinlik olarak kullandı. 

Törende yüksek sesle konuşmak yasak!

Bonas ile Harry Wentworth-Stanley, sadece 30 kişinin katıldığı bir törenle hayatlarını birleştirdi. Kilisede yapılacak nikaha 40 dakika geç giden Cressida Bonas'ın düğününde yüksek sesle konuşmak da yasaktı, nefesli çalgılar da.