Ünlü futbolcunun transfer olacağı iddiası taraftarı sahaya indirdi! Taraftarlar hep bir ağızdan aynı sloganı haykırdı

İtalyan ekibi Juventus’un taraftarları transferde ismi geçen Romelu Lukaku’yu takımlarında istemiyor. Taraftarlar, Juventus’un genç takımıyla oynanan maçın ardından sahaya inerek, “Lukaku'yu istemiyoruz" sloganları attı.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, dün Allianz Stadyumu’nda genç takımıyla bir hazırlık maçı yaptı. Juventus A Takımı mücadeleyi 8-0 kazanırken maçın ardından ortalık karıştı.

Ünlü futbolcunun transfer olacağı iddiası taraftarı sahaya indirdi!  Taraftarlar hep bir ağızdan aynı sloganı haykırdı - Resim : 1

TARAFTARLAR SAHAYA İNDİ

Juventus taraftarları sahaya inerek transferde ismi geçen Romelu Lukaku’yu takımda istemediklerini bir kez daha dile getirdi. Taraftarlar, "Lukaku'yu istemiyoruz" sloganları attı.

Ünlü futbolcunun transfer olacağı iddiası taraftarı sahaya indirdi!  Taraftarlar hep bir ağızdan aynı sloganı haykırdı - Resim : 2

DİKKAT ÇEKEN PANKART

Bir grup taraftar da açtıkları pankartla futbolcuyu istemediklerini net şekilde gösterdi. Taraftarların açtığı pankartta, “Lukaku Milan'da kalsın, zaten ikinci kalecimiz var” ifadeleri yer aldı.

Bonservisi İngiliz ekibi Chelsea’de olan 30 yaşındaki Belçikalı forvet geçen sezon Inter formasıyla çıktığı 37 maçta 14 gol attı, 7 asist yaptı.