Ünlü komedyen Okan Karacan eski baldızının burnunu kırdı! Anında gözaltına alındı

Ünlü komedyen Okan Karacan eski baldızının burnunu kırdı. Eski eşinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Karacan, polis ekiplerine de mukavemette bulundu.

Ünlü komedyen Okan Karacan eski baldızının burnunu kırdı! Anında gözaltına alındı

Adı pek çok kez şiddet haberlerine karışan Okan Karacan ile eski eşi Zeynep Kadıoğlu, arasında sular durulmuyor.  tv100.com'un haberine göre; İki çocuğu olan ikili, geçtiğimiz ay alacak yüzünden karakolluk olmuştu. Karacan bu kez de eski baldızının burnunu kırdı. Gözaltına alınan Karacan parmak izi alınırken polise de mukavemette bulundu.

BALDIZININ BURNUNU KIRDIĞI İDDİA EDİLDİ

Dün akşam Okan Karacan'ın eski eşinin evine giderek, eski kayınvalidesi Emine Kadıoğlu ve eski baldızı Zeynep Hanım'la tartıştığı iddia edildi. Zeynep Kadıoğlu, annesi ve kardeşi, karakola giderek, Karacan'ı şikayet etti. Gözaltına alınan komedyenin, daha sonra adliyeye sevk edildi. Karacan'ın eski baldızının burnunun kırdığı ve eski eşi ile eski kayınvalidesini ise darp ettiği öğrenildi.

 ESKİ EŞİ YASAKLI MADDE KULLANDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

Eşiyle birlikte açtığı Onka Medya ve Berton Medya şirketinde alacağı olduğunu ve içeri sokulmadığını söyleyen Okan Karacan, "Darp edildim" demişti. Eski eşi Zeynep Kadıoğlu ise, " Yasaklı madde kullanıyor, çocuklarımı uzak tutuyorum, uzaklaştırma kararı aldım" karşılığını vermişti. İkili, birbirinden şikayetçi olmuştu.

"MESAJLARLA TUZAĞA ÇEKMEYE ÇALIŞTI"

Zeynep Kadıoğlu, geçen hafta bir kez daha suç duyurusunda bulunmuştu. Okan Karacan'ın evli olduğu süre içerisinde kendisini defalarca aldattığını, aldattığı kişiler arasında sosyal medya fenomeni B.C.'nin de olduğunu belirtmişti. Zeynep Kadıoğlu, eski eşi Okan Karacan'ın sosyal medya hesaplarından sahte isimlerle kendisine sürekli tacizde bulunduğunu, mesajlarla tuzağa çekmeye çalıştığını söylemişti.