Ünlü model şifreli mesajıyla gündemde!

Futbol yıldızı Tom Brady ile boşanmasıyla gündeme gelen ve kariyerine hızla geri dönüş yaparak adından söz ettiren ünlü model Gisele Bündchen, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla dikkat çekti.

Ünlü model şifreli mesajıyla gündemde!

43 yaşındaki Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, futbol yıldızı Tom Brady (46) ile evlendikten sonra kendisini ailesine adamış, iki çocuğunu büyütmek için moda kariyerinden vazgeçmişti.

Ancak rüya gibi görülen evlilik, 2022 yılında birden sona erdi. Evliliğinin bitmesiyle kariyerine odaklanan ünlü model de, ardı ardında birçok iddialı reklam kampanyasında yer alarak servetine servet kattı.

Ancak cumartesi günü Instagram hesabında “kalp kırıklıkları” ve “zorluklar” hakkında şifreli bir mesaj yazarken manzaralı bir plajda poz veren Bündchen, yeni hayatına düşünüldüğü kadar kolay alışmadığını ortaya koydu.

Ünlü model şifreli mesajıyla gündemde! - Resim : 1

"KALP KIRIKLIKLARINI GÖRMÜYORUZ"

Bündchen şu mesajı paylaştı:

Tanıştığımız herkes, hakkında hiçbir şey bilmediğimiz zorluklarla karşı karşıya kaldı veya karşılaşıyor. Sessiz mücadeleleri, korkuları, engelleri, kalp kırıklıklarını ya da bunların günlük iniş çıkışlarını görmüyoruz… Günlük rutinimizi sürdürürken birinin basit, nazik bir söze veya jeste ihtiyacı olduğunu görmeyi özleyebiliriz.