Ünlü muhabir duyurdu! 55 milyon euroluk dünya yıldız transferden vazgeçti! Hayaller suya düştü

Trendyol Süper Lig ekibi Samsunspor’un anlaşmaya vardığı Brezilyalı futbolcu Douglas Costa’dan kötü haber geldi. Yıldız futbolcu transfer olmaktan vazgeçti. Futbolcunun transferden vazgeçmesi futbolseverleri üzdü.

Ünlü muhabir duyurdu! 55 milyon euroluk dünya yıldız transferden vazgeçti! Hayaller suya düştü

İki dönem transfer yasağı ertelenen Trendyol Süper Lig ekibi Samsunspor, transferde önemli bir adım atarak Brezilyalı futbolcu Douglas Costa’ya teklif yapmıştı. Transfer teklifini kabul eden ve Türkiye’ye gelmesi beklenen futbolcu, transferde geri adım attı.

İtalyan spor muhabiri Fabrizio Romano’nun haberine göre Douglas Costa'nın Samsunspor'a transferi başarısız oldu.

Ünlü muhabir duyurdu! 55 milyon euroluk dünya yıldız transferden vazgeçti! Hayaller suya düştü - Resim : 1

Futbolcu sözlü anlaşma ve sağlık kontrolleri ayarlanmasına karşın transfer olmaktan vazgeçti. Yıldız futbolcu serbest statüde olmaya devam edecek.

DOUGLAS COSTA'NIN KARİYERİ

Önemli bir kariyere sahip olan Douglas Costa, 31 kez Brezilya Milli Takım formasını da giydi. Tecrübeli futbolcu daha önce 3’er kez Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A şampiyonlukları da yaşadı.

Ünlü muhabir duyurdu! 55 milyon euroluk dünya yıldız transferden vazgeçti! Hayaller suya düştü - Resim : 2

Piyasa değeri 7 Haziran 2018’de 55 milyon euroyu gören 33 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, kariyerinde Gremio, Bayern Münih, Juventus ve Shaktar Donetsk takımı formaları giydi. Yıldız futbolcu ABD ekibinde forma giydiği 51 maçta 8 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Ünlü muhabir duyurdu! 55 milyon euroluk dünya yıldız transferden vazgeçti! Hayaller suya düştü - Resim : 3