Ünlü oyuncu Demet Evgar’dan hayranlarına kötü haber! Sözleri sevenlerini üzdü

Geçtiğimiz Ağustos ayında kızı Mavi'yi kucağına alan Demet Evgar, önceki akşam eşi Levent Babataş ile Sarıyer'de bir Cadılar Bayramı partisine katıldı. Evgar, "Şimdilik dizi ya da sinema filminde rol almayı düşünmüyorum" diyerek sevenlerini üzdü.

Ünlü oyuncu Demet Evgar’dan hayranlarına kötü haber! Sözleri sevenlerini üzdü

Geçtiğimiz aylarda kızı Mavi’yi kucağına alan ünlü oyuncu Demet Evgar, önceki akşam eşi Levent Babataş ile bir partiye katıldı. Cadılar Bayramı partisinde iddialı kıyafet tercih eden Demet Evgar, samimi açıklamalarda bulundu.

"Mavi'den sonra bambaşka biri oldum" diyen Evgar, "Tuhaf bir sakinlik geldi. Eşim ve ailem çok yardımcı oluyor. Oyuncu olduğum için uykusuzluğa alışığım ama Mavi'den kaynaklı uykusuzluğum çok daha zevkli. Mavi çok huzurlu bir çocuk, bana zorluk çıkarmıyor" dedi.

Ünlü oyuncu Demet Evgar’dan hayranlarına kötü haber! Sözleri sevenlerini üzdü - Resim : 1

Sözleri sevenlerini üzdü

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve rol almayan Demet Evgar, şuan için dizi veya sinema filminde rol almayı düşünmediğini açıkladı.

 Evgar, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"Kızım Mavi ile birlikte rol alabileceğim bir reklam filmi teklifi gelirse ona olumlu bakmam. Çocukların tanınmama hakkının elinden alınmaması gerektiğini düşünüyorum"

Ünlü oyuncu Demet Evgar’dan hayranlarına kötü haber! Sözleri sevenlerini üzdü - Resim : 2