Melek Baykal: 26 yıl sonra boşanabildim

Ünlü tiyatro sanatçısı katıldığı bir sosyal medya programında özel hayatı ile ilgili açıklamasında, "26 yıl sonra boşanabildim" dedi.

Melek Baykal: 26 yıl sonra boşanabildim

Ünlü tiyatrocu ve dizi sanatçısı Melek Baykal, özel hayatına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kanal D’de yayınlanan “İyi Aile Babası” adlı diziyle ekranlara dönen Melek Baykal, sunucu-yazar Yelda Kırçuval’ın Instagram canlı yayınında, yaptığı iki evliliğe ilişkin, "İkisi de beşer yıl sürdü. Yabancı olan eşimle 5 yıl beraberdik. Ayrıldık, 21 yıl ayrı kaldık ama vakitsizlikten boşanamadık. Ne ben Almanya’ya gidebildim ne o gelebildi. Tam 26 yılın sonunda boşanabildik ve artık evlilik düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Başka şeylerin hayatında daha güçlü yer aldığına karar verdiğini ifade eden Baykal, "Ailem, yeğenlerim, mesleğim gibi. İşimi, tiyatroyu çok seviyorum. İşim ve ailem yetiyor bana, evliliğe ihtiyacım yok” dedi.

 Yelda Kırçuval’ın izleyicinin dram projelerine olan yoğun ilgisi sorusunun üzerine usta oyuncu, “Biz toplum olarak ağlamayı o kadar çok seviyoruz ki maalesef. Niye meraklıyız bu kadar ağlamaya? Yani gülmek kadar güzel bir şey var mı? Bence daha pozitif bakmalıyız hayata. İnsanlarımız tabii ki dram projelerini de izlesinler ama komedi projeleriyle de her şeyden uzaklaşmalı ve gülmeye vakit ayırmalılar” diye konuştu.