Ünlü oyuncu rol arkadaşını yere göğe sığdıramadı

Son filmi Maestro'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Bradley Cooper, rol arkadaşı Christian Bale'in ilham kaynağı olduğu söyledi. İkili yeni bir projede tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu rol arkadaşını yere göğe sığdıramadı

Son zamanlarda Maestro filmiyle öne çıkan Bradley Cooper'ın ilham kaynağı meğer Christian Bale olmuş. Cooper, Leonard Bernstein biyografisi Maestro'da Bernstein'ı canlandırırken, 2013 yapımı American Hustle'da beraber kamera karşısına geçtiği Christian Bale'in yönteminden esinlendiğini söyledi.

48 yaşındaki Cooper, Bale'in karakterini korumaya olan bağlılığından etkilendiğini söyledi.

Sözcü'nün aktardığına göre Cooper, verdiği bir röportajda; "American Hustle'da ilk kez bir aktörün bir karakterin sesinde kaldığını gördüm. Christian Bale'di. Daniel Day-Lewis hakkında hikayeler duymuştum. Bunu nasıl yapabildiğini çözemedim. Sonra bu konuyu fazla abarttığımı fark ettim" dedi.

"ÇILGINCAYDI"

Cooper, çekimlerle ilgili de şunları anlattı: "Ekip gelmeden önce her gün makyaj karavanında üç ila altı saat geçiriyordum. Çok komikti çünkü Lenny'nin genç olduğu günlerde setin enerjisi daha hızlıydı ve daha fazlasını yapıyorduk. Ve ben yaşlandığımda Lenny'nin vitesi daha yavaştı. Ekibe veya oyuncu kadrosuna sorarsanız filmi Lenny yönetti.”

Cooper, daha önce de altı yaşındaki kızının mezuniyet törenine Leonard Bernstein gibi giyinerek katıldığını açıklamıştı. Cooper, çekimlerin yakınlarda yapılmasını planlayıp mezuniyet törenine Lenny olarak tam makyajlı olarak katıldığını anlatmıştı: “Öyle ki annelerden bazıları şöyle düşünmüş olmalı: ‘Kim bu adam?’ Cidden. Ben Lenny'ydim. Çılgıncaydı.”

Ayrıca Bradley Cooper ve Christian Bale, Soğuk Savaş döneminde yakın dost olan iki ajanı canlandıracakları yeni bir projeyle yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.