Taş fırın erkeği Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım!

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Arzu Balkan’a 25 sene önce yazdığı duygusal mektubu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Bu mektubu yazmak için bir tam gün uğraştım" diyen Karadağlı'nın paylaşımına ünlü sanatçılardan da beğeni yağdı.

Taş fırın erkeği Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım!

Çocuklar Duymasın adlı efsane diziyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sokağa çıkma kısıtlamasında, Arzu Balkan'a yıllar önce yazdığı mektubu paylaştı. 

'Taş fırın erkeği' lakabıyla tanınan ünlü oyuncunun bu romatik paylaşımı, takipçilerinden tam not aldı. Karadağlı bu paylaşımıyla aslında taş fırın değil de, romantik bir erkek olduğunu da göstermiş oldu. 

Taş fırın erkeği Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım! - Resim : 1

 Ünlü oyuncunun, 1995 yılında Gaziantep Orduevi’nde askerliğini yaptığı günlerde flörtü olan ve sonrasında evlendiği Arzu Balkan’a yazdığı mektup ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Çevresini yaktığı mektupta, Osmanlıca olarak Arzu Balkan’a duygularını anlatan Karadağlı, mektubu yazarken Gaziantep Orduevi’nin kütüphanesindeki kitaplardan faydalandığını belirtti.

Deneyimli oyuncu, mektubun hikayesini şu sözlerle özetledi:

"Bu mektup 1995 yılında, ben Gaziantep Orduevi'nde askerken Arzu’ya yazdığım mektup. Çünkü Arzu bana eski İngilizceyle müthiş bir mektup yazmısştı. Benim altta kalmamam gerekiyordu ve bu mektubu yazmak için bir tam gün uğraştım.

Taş fırın erkeği Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım! - Resim : 3

 "25 yıl sonra o mektubu buldum"

"Kopya çektiğim yerlerde oldu tabii. İkimiz de çok güldük. 25 yıl sonra o mektubu buldum. Ve yine çok güldüm. Arzu’nun da izniyle bunu paylaşmak istedim. Umarım siz de okurken keyif alırsınız. Not: Arzu’nun bana yazdığı İngilizce mektubu da buldum."

"Hatırlıyorum da, kaldırıma çöküverdim"

Arzu Balkan, "Mektubu postaneden almıştım. Zarfı dikkatlice açarken içinden özenle kurutulmuş çiçekler döküldü. Hatırlıyorum da, kaldırıma çöküverdim, bir yandan gülüyor, bir yandan mektubu çözmeye çalışıyordum" ifadelerini kullandı.

Tamer Karadağlı'nın bu romantik ve duygusal paylaşımına ünlü sanatçılardan da beğeni yağdı.