Gülşen konserinde seyirciler Galatasaray'a küfretti! Ünlü popçu ne yapacağını bilemedi

Ünlü popçu Gülşen'in konserinde olay yaratacak anlar yaşandı. 'Şinanay' şarkısında eşlik etmeleri için mikrofon uzatılan seyirciler, Galatasaray'a küfretmeye başlayınca, Gülşen ne yapacağını bilemedi.

Cesur sahne kostümleriyle adından söz ettiren Gülşen, konserinde zor anlar yaşadı. 'Şinanay' şarkısını söylediği sırada dinleyicilerin, Galatasaray'a küfretmeye başlamasıyla Gülşen adeta şoke oldu.

Ünlü popçu, durum karşısında  gözlerini kapatarak sahneden uzaklaştı. O anlar Galarasaray taraftarının tepkisine neden oldu. Gülşen ise konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

Ne olmuştu?

Beşiktaş ile Galatasaray arasında geçtiğimiz hafta oynanan derbinin Siyah beyazlı ekibin sahadan 2-1 galip ayrılmasının ardından stadyumda Şinanay şarkısı çalmıştı. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı da, karekodlu bir gönderme yaparak aynı şarkıya bağlantı vermişti.

Serdar Ortaç da benzer bir durum yaşamıştı

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Beşiktaş - Adana Demirspor maçından sonra sahne aldığı mekanda, Adanalılar'ı kutlarken argo ifadeler kullanıp, el hareketleri yapmıştı. Beşiktaş kulübünün suç duyurusunda bulunduğu sanatçı, tüm camiadan özür dilemişti.