Ünlü sanatçı Altan Karındaş Marmaris'te toprağa verildi

Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden ünlü sanatçı Altan Karındaş Marmaris'te son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü sanatçı Altan Karındaş Marmaris'te toprağa verildi

 Muğla'da tedavi gördüğü Sıtkı Koçman Eğitim Araştırma Hastanesi'nde önceki gün hayatını kaybeden ünlü tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, Marmaris'te düzenlenen törenle toprağa verildi.
Marmaris Armutalan Mahallesi camisinde kılınan cenaze namazına Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve yardımcıları ile vatandaşlar katıldı. Marmaris’te yaşayan sanatçı Selma Ankara Sonat ve Yönetmen Umur Özlüer, Orsel Sonat da cenazeye katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Altan Karındaş, Armutalan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

35 yıldır evlatlık yapıyorum...

Sanatçının manevi kızı Hülya Uğurlu, "Çok üzgünüm, annem ile her gün konuşuyorduk zaten, son üç ayımız sürekli hastanelerde geçmişti. Ben 35 yıldır ona evlatlık yapıyorum. Ülkemiz çok büyük bir değerini kaybetti. Ölüm sebebi korona virüs değil. Korona virüs hastalığını daha önce geçirip atlattı, yaşa bağlı çoklu organ yetmezliğinden vefat etti" diye konuştu.